Post by fastatemore on Feb 6, 2022 3:47:04 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Off The Road - OTR Open World Driving ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Off The Road - OTR Open World Driving IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ зламати ключі ▞▞▞
▞▞▞ Off The Road - OTR Open World Driving 2022 version ▞▞▞
Реклама навіть у автономному режимі. Неможливо підвищити рівень, якщо місце на картці заповнено. Треба безкоштовно відкрити картку Level up. Не можна зробити кнопку так, як нам подобається. Треба покласти більше грошей або отримати вартість речей менше. Зробіть кілька нових автомобілів, щоб купувати тільки за гроші, а не збирати на картки.
Вибачте що я вас турбую але чому коли їдеш по дорзі і там є грязюка то чому коли я поїхав по тій гразі то не забруднилася а в старій забруднилася будласка виправте то вам чотири зірочки а коли випраавіте то буде п'ять зі рочок
Мені подобається гра, але я можу додати більше автомобілів і вантажівок-монстрів. дякую всім розробникам.
МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА ІНТЕРНЕТ ...
круто але додайте мотоцикли і ще кілька карток просуйте гру будь ласка я додам мотоцикли і буду пut 5 зірок і тому 3 зірки відповіді
Дуже хороша гра, я думаю, було б непогано, якби у вас був режим для кількох гравців, щоб ви могли грати з іншими людьми і намагатися заробляти гроші іншими способами, що може стати дуже привабливим
Це ідеальний спосіб провести час. хороша гра, графіка тощо. Але питання в тому, що інших транспортних засобів немає. Лише наш автомобіль. Але це хороша гра.
Клас молодці або якщо хтось один робив то супер молодець
Гра норм 5
Off The Road - OTR Open World Driving مسابقه oml
Крутаааааааааааааааааа графіка ☺️☺️☺️☺️👍👍👍👍👍👍
Я б поставив 5 зірок, якби мій телефон не збивався з ладу. Galaxy Note 8, багато оперативної пам’яті та пам’яті. Я дуже люблю цю гру, це чудова гра, я просто хотів би, щоб вона не виходила так часто! Чудова графіка, чудовий геймплей
Нещодавно я відчув, коли я купую човен на одній із другої карти, щоб просто знову купувати його на іншій території другої карти. Я думаю, що це має бути одна покупка, ПЕРІОД. Якби я придбав його на першому рівні, я мав би мати можливість використовувати його на всьому протязі. Пропозиція, надання VIP-персонам карти, яка показує всі предмети/діяльності. Також я купив VIP і отримав лише звичайні (сірі) пакети карт. Він повинен бути не менш рідкісним (зеленим).
Power Rangers: Legacy Wars Märulimängud tgyi
Ні, дуже погано. Але рух транспортних засобів дещо заблокований.
Гарна гра весела. Гра починається швидко, змогла відносно швидко розблокувати 2 автомобілі та нову зону, але потім просування сповільнюється, і розблокування нових автомобілів займає Багато деталей, як-от я щойно отримав 10 за одну, яка займає 900, здається багато. Щоб отримати від мене 4 зірки, потрібні покращення.
ок
завантажити Rebel Racing APK останню версію 2.51.16363 ...
Жахливо: щоразу, коли ви завершуєте захід, постійно з’являється реклама, коли ви хочете купити автомобіль, за який платите реальні гроші. Справа в тому, що якщо ви не є VIP-учасником, гра нудна, у вас завжди буде той самий автомобіль, якщо ви не заплатите. Розробники тут жадібні, не завантажуйте, якщо ви не хочете платити щомісяця
Ідеальний 🙂
Гра класна 5 зірочек.Добавте машину повітря за 35тис.копійок ,будь ласка
Сама гра дійсно хороша, але кожні 15 секунд вона каже мені, що "сервіси Google Play продовжують зупинятися", коли це відбувається, я втрачаю контроль над своїм автомобілем. Якщо розробники вирішать цю проблему, я поставив би йому 5 зірок і фактично зробив би покупки в грі.
Приколіно
Я хочу поставити йому 5 зірок, але коли я встановив його раніше (майже 5 місяців тому), я можу їхати куди завгодно, використовувати будь-який транспортний засіб і не мав VIP-підписки без мода. Але тепер я встановив його знову, все заблоковано.☹️ Будь ласка, допоможіть Dogbyte Games. Я оціню це на 5 зірок. Дякую.
Це була найгірша гра, в яку я ніколи не грав у своєму житті без концепції, як можна створити дизайн у цій грі, але графіка приголомшлива. наступного разу ви зможете покращити свою гру
Off The Road - OTR Open World Driving Гонки liyx
Не надто хороша для того, щоб бути хорошою фізикою, в яку можуть грати діти
Ця гра дуже хороша. Але одного дня, коли я керував своїм комбайном, я нічого не бачу, але отримую гроші, будь ласка, полагодьте це.
Off The Road - OTR Open World Driving Sacīkstes xiyh
Елементи керування жахливі, для отримання нових автомобілів потрібно багато часу, а гонки дуже важкі через погане керування та той факт, що машини, мабуть, не мають зчеплення в цій грі, здається платою за перемогу
5 зірок я мав майже всі тачки я з 2021 року вийшла обнова на літаю машину мені сподобалася
Off The Road - OTR Open World Driving ریسنگ iwwr
Кожен раз, коли я запускаю гру, міні-карта продовжує займати половину екрана. І міні-карта не мінімізується. Я розлючений. Виправте, будь ласка. Не хочу його деінсталювати.
Так весело, у вас багато місій. Дуже весело, погана частина полягає в тому, що ви повинні купувати автомобілі за реальні гроші.
У цій грі є одна велика проблема: машини дуже слизькі, я маю на увазі, що вони не піддаються їзді, а також додайте вид на приладову камеру на капоті, це також зробить гру реалістичнішою, і я думаю, що гра трохи на мультяшній стороні Спробуйте зробити це більш реалістичним
Всякий раз, коли я вибираю колоду дерева або каміння з кам’яного/дерев’яного магазину (2-3 магазини каменю та дерева на карті), гра виходить з ладу. Інакше я поставлю їй 5 зірок, тому що я люблю цю гру, тому, будь ласка, виправте її.
Клас, але є притензія добавте реальний мультіплеєр бо грати з ботами дуже нудно.
Це добре гра, щоб витратити трохи часу, але потрібно занадто багато часу, щоб придбати більше транспортних засобів. Я дійсно не можу терпіти плату за прогрес ігри.
Це найкраща гра, в яку я коли-небудь грав. І у мене є пропозиція: будь ласка, додайте танки або військові машини, погодний сезон і карти, як-от Forest Ancient Land і т. д. Дякую
Чудова гра, красиві карти, але вам потрібно додати більше машин і зробити так, щоб ми могли розфарбувати наші машини. Їм потрібно додати старий дводверний джип. Ви повинні мати можливість повністю налаштувати автомобілі, великі шини пофарбувати диски все, а нам потрібні старі вантажівки з квадратним кузовом. Також потрібен денний і нічний цикл з погодою.
Управління ужас. Не аозможно грати. На маленькому горбок еле піднімається навіть з нітро. Машину постояно заносить. Не соаую не качайте!!!
Добавьте, будь ласка, російську карту міста і деревни, а також машини ВАЗ, УАЗ, ГАЗ,
Це була б моя улюблена гра, якби було легше заробляти гроші та купувати машини, але щоб заробити 15 тисяч доларів у цій грі, потрібно майже рік. Якщо ви, хлопці, можете зробити щось, щоб полегшити отримання автомобілів, то п’ять зірок для вас і цієї гри. Дякую
Мені подобається ця гра, мені подобається графіка і те, як рухаються машини. Я б хотів оцінити це більше п’яти зірок, але, на жаль, не можу.
Гра класина
Придбано пакет без реклами. Оголошення все ще відображаються при виборі x2 в золотих копальніх.
Це чудова гра, покупка транспортних засобів трохи дорогі, але вона виглядає неймовірно і чудово грає. І не забувайте, що це дійсно відкритий світ.
Я не ставлю 5 зірок, тому що дуже завантажує! і висить! а я не можу їздити! Я видалю
Добре, але не реалістично ..... оновіть і зробіть це реалістичним... наприклад, керуйте транспортними засобами, а не використовуйте колесо знизу... і регулятор швидкості з механічною коробкою передач... будь ласка...
Глюк! Купив човен, закрив гру, а коли повернувся, човен знову заблокований!! Найгірше те, що мої гроші не повернулися, а це означає, що я просто викинув гроші!!
Омг омг омг!!!! Це не те, що ти думаєш!!! Я поясню цю гру. Це безкоштовний роум. Але ви можете виконувати місії, якщо хочете, щоб це був світ веселощів! Коли справа доходить до графіки, ви знаєте, як виглядає gta 5. У цій грі є 96% графіки gta 5, не ігноруйте мене, ви пропустите чудову гру, яку шукаєте!! Настійно рекомендується!!!!!