Post by fastatemore on Feb 6, 2022 3:50:00 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mr Meat: Horror Escape Room ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mr Meat: Horror Escape Room IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufije žetoni napak ▞▞▞
▞▞▞ Mr Meat: Horror Escape Room 2022 version ▞▞▞
Umetna inteligenca v tem debeluškem naredi precej frustrirajočo izkušnjo. In zakaj ne bi puška ubila moškega brez neprebojnega oklepa v oči?
Všeč mi je, vendar zavzame veliko prostora
Drage igre Keplerian Horror Games, zahvaljujem se vam, Keplerian Horror Games, da ste ustvarili to igro. Obožujem grozljivke in všeč mi je vse v tej igri. Imam ideje za izboljšave. 1: Naredite hišo večjo. 2: Dodajte več znakov za shranjevanje. 3: Poskusite narediti več ravni. 4: Zmešajte ga z malo zlobne nune. Opravičujem se za nevšečnosti, vendar vam dajem nekaj idej. Hvala vam. Tvoja prijateljica Emily Landry
cmon gumb za streljanje sploh ne deluje -_-
Igra je res dobra, a ko poskušate igrati kot duh, je veliko dodatkov vsakič, ko dobim dodatek in končam, hkrati dobim še eno, prav tako je napaka Lil z gospodom meat manom in super precenjenim na splošno Mislim, da je igra ok
To je dobra igra, čeprav je res zaostajala in moja igra se je nenehno zrušila
Mr Meat: Horror Escape Room Arkada tfp
Sovražim oglase v načinu duhov, prosim, odložite!!!!!!!!!!!!!!!
Igra mi ni pokazala, kako narediti kaj. Poskušal sem uporabiti puško, da bi prišel v hišo, pa mi ni pokazalo, kako, ni delovalo, Nič.
Obožujem to igro grozljivk! To je eden mojih najljubših! Tukaj je nekaj stvari, ki jih lahko dodate Mr. Meat, če želite! 1. Dvorišče Na dvorišču bi morali biti giljotina, lopa in hišica na drevesu! 2. Igralna soba Lahko bi bila igralna soba. Dogajalo bi se nekje v sobi za lisice. Za arkadno igro morate najti kovanec. igrali bi arkadno igro in če bi jo premagali, bi odklenili predmet. 3. Nova stvar v kuhinji. To je mikrovalovna pečica!
Čudežna celotna igra, vendar enako kot vse igre grozljivk, kot je babica, le ena stvar se prenaša naenkrat
mislim, da je to res dobra igra! tudi če še vedno ne morem ugotoviti, kaj naj naredim v tej igri!😂 kot na primer (kaj potrebujem, da pobegnem iz hiše gospoda mesa), ker ga vedno prisilim, da mi sledi, jaz pa tečem in tečem in tečem! 😂ampak mislim, da je ta igra res dobra, mogoče pa takšna igra preprosto ni za neumne osebe, kot sem jaz!😂
Zelo dobra igra, zelo prijetna be betyer, če ne bi bilo oglasov v načinu duhov. Prav tako bi bilo dobro, če bi obstajal več igralcev.
Ali je že ki posodobljena igra 😐
Mr Meat: Horror Escape Room آرکید adzg
Premagal sem ga 20-krat. Zajahal sem prašiča! To je enostavno narediti težko. Prosim, res je res zelo enostavno!!
Dober gane, vendar pot do številnih oglasov. To je vse, samo milijoni in milijoni oglasov
To je izjemna igra grozljivk. V tem imamo 3 dobre zaključke pobega in nekaj iger nad konci, ki so mi všeč. Toda vsi konci in igra so zelo strašljivi. Glas gospoda mesa je tako strašljiv in trd. Starši, ki ne živijo svojega otroka, da bi igrali to igro, ker to je strašljiva in grozljiva igra, prosim, pustite svojemu otroku, da se igra v načinu duhov kot jaz, ker nas v načinu duhov zlobnež ne more premagati, ker ne vidi igralca v načinu duha. Če želite pustolovsko igro grozljivk pobegniti Prenesite vse igre Keplerians.
Zelo moteči dodatki ... dolgočasno igranje iger ... vedno je treba gledati dodatke za vsako dejanje igre ... sovražim to igro ... obžalujem, da sem naložil to aplikacijo ...
To je odlična igra, obožujem jo. Ali lahko dodate novo pot v drugo nadstropje, da g. meso ne more slediti. In več nabojev za puško. Kaj menite o tej ideji?
Mr. Meat: Horror Escape Room Arcade negd
Bila je dobra igra. V redu je, ko sem igral. Igro, na katero se pripravljam, da se navadim na skok, straši. Bil sem v načinu duhov in oglasi so se nadaljevali in nadaljevali.
Sovražil igro ... Nobeno navodilo, kako sploh streljati s pištolo, na samem začetku ni vedelo, kaj storiti ... Samo rekel bi, pojdi v hišo. Frustrirajoče igranje prvič in verjetno zadnje
Vsakič, ko poskušam igrati igro, se nenehno prikazuje neumni oglas in uganite, kaj sploh ne prikazuje oglasa, se samo naloži in naloži in naloži
Ta igra nam je super, a ko grem v respawn, ni nobenega namiga o tem, upam, da boste to kmalu popravili, počakal bom, ker je ta igra neverjetna in zahtevna.....
To je super zabavno in dva super, morda bi morali dodati še enega, kjer čuvaš zapor in moraš ujeti gospoda mesa
Js tu sploh v hišo ne morem df🤨
Vau super 3D igra grozljivka ponoči 👍😰😰😰
Potencialno Odlična zgodba, vendar neprekinjeni oglasi vsaki 2 minuti otežujejo igranje
To je dobra igra, vendar zahteva veliko ugank
Kako odpreti vrata v prvi stopnji. Vem, da moram ustreliti kljuko, vendar ni možnosti, da bi jo ustrelil. Bil sem zelo navdušen nad igro, vendar mi je pokvarilo navdušenje 😒. Prosim za odgovor.
To je lepa igra, polna novih dogodivščin in zgodb, vsem priporočam, da prenesete igro 🎲 dobro delo Kellerman, kar tako naprej, vedno bomo igrali vse vaše igre, kot da podpirajo, dobro gre. zgodaj čakam
Zelo dobra igra, ker sem v tej igri dobil puško, vendar dajem samo 3 zvezdice in grafika je zelo dobra in le tako naprej
Zelo cenim opravljeno delo in tukaj se odraža vaša svetla domišljija. Upam, da boste še naprej izboljševali to igro, vendar če dodate še nekaj skrivnosti, kot so foto albumi njegove družine. Bolj zanimivi zaključki. In še nekaj orožja igralcu. Med reševanjem deklice je treba pokazati, da nam sledi. Deklica je popolnoma neaktivna v igri, morala bi biti aktivna in bi morala odgovoriti na našo pomoč. No, to je vse, kar bi predlagal, vse najboljše. 😁
Ta igra je zelo lepa, vendar je težava v tem, da igramo od hower in hower, vendar ne moremo dobiti miru, zato tudi modrega ključa ne najdemo
Všeč mi je bila babica in nuna, a kot je ta, je precej slaba in našel sem napako, da sem prišel iz zemljevida
nsh
Grafika je dobra, a vsakič, ko posnamem, se oglasi za puško
Hole.io Arcade gph
Hm, to je v redu igra, vendar jo ima tudi PREVEČ!!! Oglasi to popravijo, tako da ni toliko oglasov
Večinoma povzroča jezo, a še vedno zabavno. Včasih se pojavi od nikoder. Prašič je prehiter. Lepo bi bilo, če bi lahko nosil več kot en predmet hkrati. Super je, da ni več kot en način za premagovanje igre.
Ta igra ni grozljivka, vendar je dobra za razmišljanje, da ima dobre učinke in igranje s posodobitvami
Pravkar sem ga namestil, vendar poznam celotno zgodbo g. Meat in če želite izvedeti tudi, kaj se je zgodilo z njegovo družino, njegovimi starši in kako je postal zombi, morate vtipkati gaurave katare extra zgodbo gospoda Meata na YouTube in tam vam bo povedal vse o g. Meso tako, pojdite pogledat video
Lahko bi bila dobra igra, vendar vsakič, ko ustreliš s pištolo, predvaja dolg oglas, ki ga ne moreš preskočiti
Mr. Meat: Horror Escape Room Arkade vua
Grafika je grozna tudi za mobilno igro, vendar je zgodba res lepa, v njej je nekaj kul stvari in je tudi veliko težja od običajne igre grozljivk, vendar ne pretežka tri zvezdice
Ta igra mi je bila res tako zelo všeč! Igram na maminem telefonu, ker se mi je pokvaril tablični računalnik, a ta igra je tako neverjetna! Premagal sem ga samo v načinu duhov, vendar sem ga nameraval naslednjič preizkusiti v običajnem načinu. Želim pa vam dati predlog za izboljšanje vaše igre. To bi morali narediti tako, da boste lahko odklenili več načinov igranja, in mislim, da bi morali dodati ravni, ki jih je mogoče odkleniti. Prav tako menim, da bi bilo super, če bi dodali način, v katerem lahko igrate kot Mr. Meat. In morali bi temu dodati več zgodbe.
Igre tatov brez klica Poskušal sem iskati ključ in vse, kar ne najdeš niti ene stvari, to je dobesedno tako dolgočasno, zato je, vendar hočem zvezdo, lahko igraš to igro, vendar je še vedno tako dolgočasna, ker kot da boš moral poskusiti in preverite in greste lahko le na določena mesta, tako da je tako dolgočasna
vse je jasno, a motijo vas samo oglasi, dal sem 3 zvezdice, ker ko se oglas prikaže, se vaš napredek izgubi
Ena zvezdica, ker vsakič, ko naložim igro, me prisili v trgovino z aplikacijami, da prenesem igro sum glup ass cooking fever. In ko se vrnem, se nikoli ne naloži. To je y Dveloper games r boljše. Popravi to, ker jo odstranim.
Eh, malo je zapleteno, vendar je grafika in barve super ... Za igralce, ki so želeli super izziv
To igro sem rešil 9-krat. Prosimo, posodobite ga zdaj. Tako da sem dal samo 2 zvezdici.
Zlo dobra in napeta igrica
Dal sem mu eno zvezdico, ker ima grozno grafiko in je zmrznilo, ali lahko to popravite in prosim, da bo odlična grafika, hvala.